BUSYPOD - Telefooncabine op Kantoor

Nieuw, BUSYPOD
Vanaf
[PRIJS OP AANVRAAG] excl. BTW
Prijs per stuk
NBUSY02

Informeer naar de actuele voorraad

Kantoortelefooncellen zijn praktische en ergonomische oplossingen die worden gebruikt om de werkefficiëntie te verhogen en privacy te bieden aan werknemers in moderne werkomgevingen. Deze cabines bieden een comfortabele communicatieomgeving door geluidsisolatie en een privéwerkruimte binnen het kantoor.

Kantoortelefooncellen zijn ideaal voor vergaderingen, telefoongesprekken of geconcentreerd werk. Dankzij hun compacte structuur kunnen ze gemakkelijk op kantoor worden geplaatst, zelfs in beperkte ruimtes. Bovendien hebben sommige modellen extra functies zoals ventilatiesystemen en verlichtingsopties.

Een van de belangrijke voordelen van kantoortelefooncellen is dat ze een rustige omgeving bieden waar werknemers comfortabel kunnen communiceren. Dit maakt het gemakkelijker voor werknemers om zich te concentreren en verhoogt de productiviteit in drukke en rumoerige kantooromgevingen. Het zorgt ook voor de veiligheid van privé-telefoongesprekken of gevoelige gesprekken door privacy te bieden.

Kantoortelefooncellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, zodat ze kunnen worden aangepast aan verschillende kantoorbehoeften en -ruimtes. U kunt de meest geschikte voor u kiezen, rekening houdend met de behoeften en voorkeuren van uw werkgebied.

Als gevolg hiervan zijn kantoortelefooncellen een essentieel onderdeel van de uitrusting in moderne zakelijke omgevingen die de productiviteit en bescherming van hun privacy. Door het juiste ontwerp te kiezen, kunt u uw werkomgeving effectiever maken en de tevredenheid van uw medewerkers vergroten.


Telefooncabine op Kantoor

TECHNISCHE KENMERKEN

1) 3 Led plafondverlichting (1 watt/per)
2) Druk waarschuwingslicht
3) Ventilator
4) Kleerhanger
5) Power Module:Stopcontact, USB, Draadloze Lader, Cat6
6) Ergonomische en Aangepaste Tafel
7) Geluidsgestuurd Gelamineerd Glas
8) Natuurlijk Hout Gelamineerde Ingelijste Deur
9) Mat Zwarte of Witte Handgreep
10) Akoestisch Gelamineerd Glas of Achterpaneel Met Vilt
11) Zijpanelen van akoestisch vilt
12) Op de vloer gemonteerde in hoogte verstelbare kruk
13) Verplaatsbaar akoestisch tapijt
14) Verborgen wielen voor verplaatsing
15) Brandsprinkler en waarschuwingssysteem
16) Trap voor toegang voor gehandicaptenBUITENKLEUREN

MATERIALEN VOOR DEURKOZIJNEN EN TAFELS

VILTMATERIALEN