Garantie

Controle 

Vóór levering wordt het gebruikte meubilair grondig gereinigd, zonodig voorzien van sleutels en gecontroleerd op goed werkende mechanieken en bewegende delen. Bij het zitmeubilair wordt tevens specifiek aandacht besteed aan de bekleding, schuim in zit- en rugkussens, goed rollende wielen, de gaslift voor de zithoogte verstelling en de degelijkheid van de onderstellen.
Bij LKV doen we ons uiterste best om u uiteraard topkwaliteit kantoormeubilair te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit.

We zullen dan te alle tijden proberen met u tot een oplossing te komen.

Product defect of voldoet het niet aan uw verwachting?
Wij stellen alles in staat om u producten te leveren die overeenkomstig zijn met de getoonde kwaliteit op de foto's. Met name met het gebruikte kantoormeubilair is het lastig omdat er soms verschil zit in de kwaliteit van de partijen die wij opkopen. Om te kunnen beoordelen hoe goed het gebruikte meubilair moet zijn hanteren wij onze eigen normen om het verkoopbaarbaar te laten zijn en er garantie op te geven. U bent daardoor eigenlijk altijd, tenzij anders vermeld, er zeker van dat u betrouwbaar meubilair in huis heeft. Wij hebben vertrouwen in onze producten en staan in voor de geleverde kwaliteit.

We controleren bij binnenkomst de goederen op het functioneren van het technische deel en de stoffering wordt gecontroleerd op slijtage. Mocht het niet overeenkomen met de foto dan schrijft de wet voor u als consument binnen 2 maanden uw klacht (hoe dien ik een klacht in?) bij ons kenbaar maakt.

* Bewaar altijd uw aankoopbon. Zonder bon heeft u geen garantie.

Garantie
Om de kwaliteit te garanderen bieden wij 1 jaar garantie op het gebruikte meubilair en 3 jaar op nieuw meubilair. De producten waar een garantie op zit zijn te herkennen aan het rode "garantiestempel" die tevens aangeeft hoeveel jaar garantie er op zit. Mocht er binnen de garantieperiode een technisch mankement ontstaan zijn wij u graag van dienst door middel van reparatie of vervanging.

Vervallen garantie
De garantie vervalt indien:

  • Het meubilair niet op een juiste manier gebruikt is
  • Het meubilair gebroken/beschadigd is door eigen toedoen
  • Er geen aankoopfactuur overlegt kan worden