Hybride werken

Bedrijven en gemeenten werken redelijk massaal en vrij plotseling thuis

Als gevolg van de Coronacrisis werken o.a. bedrijven redelijk en massaal en vrij plotseling thuis. Toen de eerste praktische problemen waren verholpen en het er naar uit zag dat de crisis nog een tijdje zou aanhouden en de meeste werknemers aangaven structureel meer thuis te willen werken, was het tijd om te zorgen voor een thuiswerkvoorziening.

Hybride werken vraagt iets van jou als werknemer en bedrijf als organisatie

• Ontwikkeling IC – Automatisering en Communicatie

• Activity based

• Storend geluid op de werkvloer, vermijden en reduceren

• Minder werkplekken

• Meer faciliteiten en diensten op de werkvloer

Waarom, Het Nieuwe Werken HNW?

Het nieuwe werken is een begrip dat ooit geïntroduceerd is door de overheid. In feite was het een overkoepelende term voor het ontwikkelen van andere manieren van werken: het bewust nadenken over activiteiten die je uit gaat voeren en daar een meest geschikte plek bij zoeken. Digitaal, mentaal én fysiek.

De conclusie wordt steeds duidelijker. Creëer en ontwikkel, bied nieuwe mogelijkheden voor de medewerkers en het bedrijf.

Doordat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je werk, geeft dit medewerkers een gevoel van vrijheid, bevlogenheid en minder stress. Een betere afstemming tussen werk en privé...

Werk voor werkgevers

Niet alleen medewerkers, maar ook werkgevers moeten zich aanpassen aan de nieuwe realiteit. Want zeker niet elke werkplek past in een rugzak en kan zo mee naar huis. Laat staan dat de infrastructuur, de systemen waar organisaties mee werken, autorisaties en licenties hiervoor geschikt zijn.

De bredere impact van thuiswerken is zichtbaar geworden. Hoe blijven medewerkers met elkaar verbonden als er nog niet gewerkt wordt in de Cloud? Hoe behoud je teamprestaties als het beeldscherm de chemie tussen mensen platslaat? Hoe help je mensen van afstand als ze er doorheen zitten?

Geen producten in deze categorie

Niet gevonden wat u zoekt?

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Informeer bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden.