Staand werken

STAAND WERKEN OF VERGRANDEREN?
Het is bewezen dat langdurig achter een werkplek zitten niet goed is. Moet u dan alleen nog maar staand gaan werken? Zeker niet. Het idee achter de zit-sta bureaus is dat u juist afwisselt tussen staan en zitten. Door deze afwisseling bent u ergonomisch aan het werk, blijft uw lichaam in beweging en presteert u beter. Staand werken draagt bij aan een hogere productiviteit en een betere bloedsomloop. Daarom is het bij uitstek ook geschikt voor het vergaderen.

Verstelbare tafels zijn niet alleen op het werk een uitkomst. Ook in de klas zorgt het afwisselend staand en zittend werken voor meer concentratie!
Zit-sta bureaus en zit-sta tafels zijn een goed alternatief voor de traditionele “lage” bureaus. Ze hebben een groot verstelbereik, vaak van 62 tot 128 cm, waardoor u zittend en staand werk goed kan afwisselen.
Ook voor uw bestaande bureau hebben we een handige oplossing, de You Stand. Hiermee is uw gewone bureau eenvoudig en snel om te toveren naar een hoogte bureau.


ACTIEF TIJDENS HET WERKEN
Om beweging te stimuleren zijn er naast de zit-sta werkplekken ook accessoires die het werken aan een dergelijke werkplek actiever maken.
Niet alleen staan is een goede afwisseling voor het zitten, ook fietsen achter uw bureau is een goed alternatief. Met een Deskbike stimuleert u gezonder en dynamisch werken. Werknemers die fietsend computeren lezen 30% sneller (Bron: TNO2011).
Ook het Fitdisk Balanceboard zorgt voor een actieve houding. Beenspieren blijven gespannen en de rug actief. Doordat het bord niet heel erg wiebelt is het comfortabel in gebruik.

WIJ ADVISEREN U GRAAG
LKV heeft een breed assortiment aan zit-sta bureaus en accessoires. Zowel nieuw als tweedehands. Bekijk ons brede assortiment online of in onze showroom.
Staat uw gewenste uitvoering niet in onze online shop? Heeft u advies nodig? Via mail, telefoon of in de winkel staan onze adviseurs u graag te woord.

  BEKIJK HIER ONZE VOLLEDIGE COLLECTIE ZIT-STA BUREAUS  

HIERONDER EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT

395,00 (477,95 Inclusief BTW)
575,00 (695,75 Inclusief BTW)
1.824,00 (2.207,04 Inclusief BTW)
Nieuw
620,00 (750,20 Inclusief BTW)
98,35 (119,00 Inclusief BTW)
Balanceboard Fit-disk
  •  
122,31 (148,00 Inclusief BTW)
179,00 (216,59 Inclusief BTW)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
295,00 (356,95 Inclusief BTW)