Levertijd & verzendkosten

Levertijden

Wij leveren binnen 5 werkdagen nadat uw betaling door ons is ontvangen. Heeft u het product eerder nodig neem dan contact met ons op, samen bekijken welke mogelijkheden we hebben om het meubilair eerder te leveren. Het meubilair wordt van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 17:00 geleverd. Ophalen is gratis, zie voor meer informatie onderaan de pagina.
U ontvangt een bevestigingsmail zodra uw bestelling is ontvangen.

Verzendkosten

Wij bezorgen door heel Nederland. Transportkosten op aanvraag (afhankelijk van plaats, begane grond, verdieping via lift of trap).

Leveringscondities

  • Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Wij bezorgen alleen op een fysieke adressen, dus géén postbusnummer.
  • De producten worden standaard bij u op de begane grond achter de eerste deur geleverd. 
  • Leveringen vinden plaats door heel Nederland, de Waddeneilanden is op aanvraag.
  • Pakketten die wij per post versturen worden verder verzorgd door * PostNL.
  • Pakketten die wij te groot achten door gewicht en/of volume worden in eigen beheer of een door ons ingeschakelde professionele meubeltransporteur bij u bezorgd. De transportkosten blijven ongewijzigd.


Bij specifieke wensen van bestellingen van kantoormeubilair kan de levering, montage, het plaatsen en afstellen van het meubilair tegen een vooraf afgesproken meerprijs door onze eigen bezorg- en montagedienst worden afgeleverd en uitgevoerd. Neem hiervoor contact op met de Verkoopafdeling (tel. 0345-518 356) en laat u informeren over de mogelijkheden en de kosten ervan.

* Pakketten bezorgd door PostNL
Het is mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. Als u niet thuis bent tijdens de eerste en tweede afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kan nemen, laat de pakketchauffeur een kennisgeving achter in uw brievenbus. Na twee mislukte aanbiedpogingen wordt het pakket naar een postkantoor of PostNL servicepunt bij u in de buurt gebracht. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket op te halen. U dient in dat geval de kennisgeving en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Afhalen = Gratis

U kunt uw bestelling af halen in onze showroom.
Neem vóór het ophalen contact met ons op om zo onnodige wachttijden te voorkomen.

LKV Kantoorinrichtingen
Veerweg 84
4101 AL Culemborg
T. 0345-518356
E. klantenservice@lkv.nl