You Stand Classic

Nieuw, You-stand
Vanaf
179,00
(216,59 incl btw)

Informeer naar de actuele voorraad en prijs

In een handomdraai een perfecte werkplek

Heeft u besloten wat vaker staand te gaan werken? Dan is de You-Stand Classic dé oplossing voor de perfecte werkplek. In een handomdraai tovert u uw huidige bureau om tot een zit sta bureau met een stijlvolle en elegante uitstraling.

Eenvoudig in gebruik
U kunt de You-Stand permanent op uw bureau laten staan, maar u kunt er ook voor kiezen hem met regelmaat in en uit elkaar te halen. Met de You-Stand Classic is dat zo eenvoudig dat hij in een paar tellen naast uw bureau staat. Handig als u hem met collega’s uit wilt wisselen of een wat kleinere werkplek heeft.

Ergonomische vormgeving
De vormgeving van de You-Stand Classic is geheel volgens ergonomische principes ontworpen. Hij is in hoogte verstelbaar, stabiel en veilig en de afstanden zijn helemaal afgestemd op een optimale werkhouding.

Hoge kwaliteit en functionaliteit
De houten You-Stand Classic is van duurzame en hoge kwaliteit en heeft twee werkbladen, één voor uw monitor of laptop en één voor uw toetsenbord en muis. De You-Stand Classic is eenvoudig op te zetten en veilig in gebruik. 

Kleuren: De You-Stand Classic is verkrijgbaar is de kleur wit en in populierenhout met een berkenhout look.
Afmetingen: H*B*D 78x38x38 cm
Bovenste werkblad: 43 cm breed
Onderste werkblad: 78 cm breed

Let op: De You-Stand Classic is minder geschikt voor beeldschermen groter dan 23 inch (60 cm) en/of beeldschermen die voorzien zijn van een grote voet.

Voor informatie over de uitvoeringsmogelijkheden en actuele showroomvoorraad vragen wij u contact op te nemen met ons verkoopteam via T. 0345-518356 of E. klantenservice@LKV.nl

Status:
  • Nieuw
Merk:
You-stand

Niet gevonden wat u zoekt?

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Informeer bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden.