Gispen Classics en Today Shop

22/02/2024
door Frank Donkers

Naast een uitgebreid assortiment kantoormeubilair en de outlet heeft LKV kantoorinrichting ook een uitgebreid assortiment nieuwe GISPEN CLASSICS en GISPEN TODAY designs in de showroom opgesteld.


Van banken tot bijzettafels en van tafels, stoelen en accessoires tot bureaus, een brede collectie duurzame Gispen ontwerpen


Gispen Classics en Gispen Today zijn de collecties van meubelproducent Dutch Originals, een toonaangevend Nederlands designmeubelenfabrikant. 

In de collectie Gispen Classics – Nederlands Erfgoed – zijn tal van beroemde ontwerpen van W.H. Gispen, W. Rietveld, Wim Rietveld en André Cordemeyer opgenomen. Deze modellen worden nog steeds in serieproductie vervaardigd, zoals de Gispen 101 die W.H. Gispen in 1931 ontwierp. 

In de collectie Gispen Today worden duidelijk op W.H. Gispen geïnspireerde ontwerpen uitgebracht. Ook krijgt nieuw Nederlands design de ruimte in de collectie van Dutch Originals. Nieuwe ontwerpen met oorspronkelijke waarden van toonaangevende ontwerpers zoals Richard Hutten en Job van den Berg.

 

Al het meubilair is ‘Made in Holland’ en ‘real Dutch Design’ dat wereldwijd zijn bekendheid heeft gekregen


Bekijk ons gehele assortiment GISPEN CLASSICS EN TODAY SHOP


Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling