Tinten Natuur | Gispen Classics en Gispen Today

28/05/2020
door LKV Kantoorinrichtingen


ACTIE . DESIGN in LEDER

Exclusieve uitvoeringen in leder voor A-stof prijs

Een tijdelijk assortiment fauteuils en stoelen, gestoffeerd in de mooiste natuurlijke tinten van een lederen bekleding. Een mooie gelegenheid om een designklassieker in een lederen bekleding in huis te halen. Al deze in een leer-3 uitgevoerde designs, worden vanaf A-stof prijs aangeboden. Klassieke designs waaronder Gispen Classics stoelen 101XL, Gispen Classics fauteuils 412S en de door Richard Hutten ontworpen Gispen Today stoel 412RH. Klassiek design in een natuurlijke uitvoering.

Deze klassiekers komen extra tot hun recht in deze duurzame lederen uitvoeringen.

In onze showroom hebben we verschillende uitvoeringen klaar staan. Waaronder frames in hoogglans chroom, mat chroom en mat zwart gepoedercoat. 

Lederen stofferingen, onder andere in de kleuren  Khaki, Mokka, Coffee, Terracotta en Sattle Clay. Exclusieve uitvoeringen in een eenmalig aanbod. 


Informeer naar het aanbod in de showroomGispen Classics 412S

Van  € 3.673,-        Voor € 2.575,-      incl. BTW

De absolute # 1

Een product dat al 85 jaar wordt gemaakt en al 85 jaar verbaast. De Gispen 412 is zeker de meest iconische fauteuil die W.H.  Gispen heeft ontworpen. 

Gebogen buizen en de zwevende ophanging zorgen voor een lichte neigbeweging naar achteren. Niet te veel, juist net lekker. Het is niet zomaar een stoel. Een fauteuil om een goed boek in te lezen, voor een goed glas voor de openhaard of in het zonnetje voor het raam. Zo’n fauteuil waarvan je snapt waarom hij lekker zit. Zo’n fauteuil, dus.Gispen Classics 101XL

Van  € 803,-       Voor € 583,-      incl. BTW

De Iconische Dutch Originals Gispen Classics 101XL

De achterpootloze verende tafelstoel heeft een stalen buisframe dat zodanig is gebogen dat het de vloeiende lijn van de zitting volgt.  


Het ontwerp van W.H. Gispen uit 1931 heeft een tijdloos karakter.


De subtiele gebogen lijnen van stalen buis met die praktische handgreep bovenop; de stoffering blijft dus mooi en vrij van vlekken. Het zitcomfort dat wordt benadrukt als je de stoel inglijdt. Je zit er in, en dus niet op. Een stoel die altijd tijdloze schoonheid toont; als eetkamerstoel, vergaderstoel, een aanschuifstoel, een leestafelstoel, een werkstoel, jouw stoel!Gispen Today 412RH

Van € 1.163,-      Voor € 903,-      incl. BTW

Geïnspireerd op het origineel van W.H. Gispen

Ontworpen door Richard Hutten en duidelijk geïnspireerd op het origineel van W.H. Gispen. Hutten is onomstotelijk één van Nederlands’ meest bekende ontwerpers.

Een exponent van het Dutch Design dat de laatste vijfentwintig jaar de wereld veroverde. En, Hutten is al heel lang een fan van Gispen.

Zijn stoel is een ode aan de oude meester door het lijnenspel van de 412 fauteuil te volgen. De vormgeving is duidelijk van deze tijd en de constructie bijzonder in zijn eenvoud. Zitting en rug zijn slechts aan de voorkant van de zitting verbonden met het frame. Dat perfectioneert het beeld van de ultieme zwevende stoel. Mis deze kans niet om een vleugje luxe aan uw interieur toe te voegen. Kom langs in onze showroom om alle beschikbare uitvoeringen te bekijken en geniet van een exclusieve korting!

Informeer naar alle beschikbare uitvoeringen