NEW

BUSYPOD MEDIUM

NIEUW, Huislijn
Vanaf
[PRIJS OP AANVRAAG] excl. BTW
NBUSY002

Informeer naar de actuele voorraad

BUSYPOD MEDIUM

Je hebt privacy en stilte nodig in je dagelijkse leven om je te concentreren op je werk of om samen te werken met je vriend in drukke of lawaaierige omgevingen zoals kantoren, bars, cafés, restaurants, stations enz. Je verdient natuurlijk vrijheid, vertrouwelijkheid en comfort. BUSYPOD Medium biedt u dit allemaal op een compacte plaats met 2 variaties. Er is veel keuze in kleuren en materialen voor het BUSYPOD Medium-ontwerp.

• Je kunt hem verplaatsen via zijn eigen zwenkwielen.
• Als u draadloos internet niet kunt gebruiken in het kantoor gebied vanwege de veiligheid, dan moet u datalijn in het stopcontact.
• Misschien gebruikt u speciale kleuren in uw kantoor; kleuren van de buitenkant en vilt kiezen. (Standaard vilt is grijs. Standaard koetswerkkleuren zwart, donkergrijs, grijs wit, geel en rood in de brochure)
• Draadloze oplader werkt op tafel. U kunt uw mobiele telefoon gewoon op het bureau leggen om deze op te laden.
• U kunt het sensorsysteem of de schakelknop kiezen om automatisch verlichting, luchtventilatie en bezet waarschuwingslicht te openen.

Voor informatie over de uitvoeringsmogelijkheden en actuele showroomvoorraad vragen wij u contact op te nemen met ons verkoopteam via T. 0345-518356 of E. klantenservice@LKV.nl

Status:
  • NIEUW
Merk:
Huislijn

.PDF Brochure (BUSYPOD_Catalog.pdf, 8,044 Kb) [Download]

Niet gevonden wat u zoekt?

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Informeer bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden.