Nu bij LKV: Roetz E-Bikes

28/05/2020
door LKV Kantoorinrichtingen
E-Bike bij LKV

EEN TWEEDE LEVEN VOOR GRONDSTOFFEN

Elk jaar belanden in Nederland minstens één miljoen fietsen op de afvalberg, terwijl belangrijke onderdelen zoals het frame nog prima in orde zijn. Dat moet anders, dachten we bij Roetz! Het idee: door onderdelen die nog prima in orde zijn te reinigen en te bewerken geven we ze een tweede leven. Met de huidige collectie behalen we 30% circulariteit. En wel 70% bij het herproduceren van de OV-fietsen. Vorig jaar hebben we 20 ton grondstoffen door onze circulaire productiemethode kunnen besparen. Het is onze ambitie om de volgende stap zetten naar een 100% circulaire fiets. We geloven erin dat een (elektrische) fiets van hoge kwaliteit zowel betaalbaar voor iedereen als milieuvriendelijk kan zijn.

Bij Roetz geloven we in tweede kansen en streven we naar een circulaire en inclusieve samenleving.

We zien bruikbare grondstoffen waar andere schroot in zien. We zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit afgedankte tweewielers. Met de hand én met trots. We leiden ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan. 

 

E-Bikes


E-bikes bij LKV Roetz Road+ Ladies

Road+ Ladies

Duurzame elektrische stadsfiets voor dames

De Road+ Ladies is een elektrische fiets met een bijna onzichtbare accu en krachtige maar stille motor van Zehus. De batterij laadt op als je mee trapt en remt. Wil je gemak en comfort als je fietst, maar ook snelheid? Kies eenvoudig de verschillende power modes via een app op de telefoon, waarmee je via Bluetooth de slimme motor aanstuurt. De Road+ Ladies is de lichtste e-bike in Nederland en dus zeer handzaam. De Road+ Ladies is beschikbaar in de kleur Sky Blue. Ze wordt met de hand vervaardigd door onze makers in Amsterdam geheel naar jouw wensen!

Neem contact met ons op voor meer informatie
 

E-bikes bij LKV Roetz Road+ Men

Road+ Men

Duurzame elektrische stadsfiets voor heren

De Road+ Men is een elektrische fiets met een bijna onzichtbare accu en krachtige maar stille motor van Zehus. Het gewicht is slechts 16 kilo, de lichtste e-bike in Nederland! De batterij laadt op als je mee trapt en remt. Wil je gemak en comfort als je fietst, maar ook snelheid? Kies eenvoudig de verschillende power modes via een app op de telefoon, waarmee je via Bluetooth de slimme motor aanstuurt. De Road+ Men is de lichtste e-bike in Nederland en dus zeer handzaam. De Road+ Men is beschikbaar in de kleur Matt Anthracite. Ze wordt met de hand vervaardigd door onze makers in Amsterdam geheel naar jouw wensen!

Neem contact met ons op voor meer informatie
 

E-bikes bij LKV Roetz Vigour+ Ladies

Vigour+ Ladies

De ultieme elektrische fiets voor dames

De Vigour+ Ladies is een hippe elektrische dames fiets met een verborgen accu. De fiets heeft een stille maar krachtige Zehus-motor. Het model weegt maar 16 kilo en laadt de accu op wanneer je afremt. De Vigour+ dames e-bike kan je instellen met een app op de telefoon. Kies eenvoudig de verschillende power modes, waarmee je via Bluetooth de slimme motor aanstuurt. Deze trendy retro design e-bike heeft een uniek stalen frame. De rest van de fiets kun je zelf samenstellen!

Neem contact met ons op voor meer informatie
 

E-bikes bij LKV Roetz Vigour+ Men

Vigour+ Men

De ultieme elektrische fiets voor heren

De Roetz Vigour+ Men is een elektrische heren fiets met een bijna onzichtbare accu. Er zit een stille, maar krachtige motor van Zehus in. De lichtste e-bike in Nederland (slechts 16 kilo!) laadt op als je mee trapt en remt. De Vigour+ heren e-bike kan je instellen met een app op de telefoon. Kies eenvoudig de verschillende power modes, waarmee je via Bluetooth de slimme motor aanstuurt. Deze retro design heren e-bike heeft een uniek frame en is volledig zelf samen te stellen!

Neem contact met ons op voor meer informatie
 

E-bikes Accessoires

Accessoires

Jij bent de ontwerper

Accessoires om jouw Roetz fiets mee te pimpen en aan jouw smaak aan te passen. Achter sommige accessoires schuilt een verhaaltje: voor de zadeltas, jasbeschermers en beer carrier wordt afgeschreven industriële transportband. De houten kratten maken we van Amsterdamse bomen die we redden van de versnipperaar. Uiteraard kan je ook accessoires bij ons vinden zoals Axa sloten, Brooks zadels, fietsbellen, verlichting, voor- en achterdragers en meer.

Bekijk al de accessoires